Gratis parkering

Skræddersyede charterferier med autentiske oplevelser

Århus Charter har siden 1988 været betaget af livet og kulturen på vores skønne rejsemål. Vi har forsøgt at finde frem til de mest uspolerede steder, og ønsker at arrangere charterferier til de perler, hvor du som gæst kan komme helt tæt på historien, kulturen, maden, folkelivet og naturen. Derfor er vi også glade for, at kunne introducere KulturCharter for vores gæster hos Århus Charter.

De af vores gæster der rejser med os til Cypern og Madeira, kan glæde sig til en ferie med rig mulighed for autentiske rejseoplevelser, enten til fods, i bil eller som gæst på vores udflugter.

Med KulturCharter kan vores gæster kombinere det bedste fra to verdener: Afslappende charterferier på skønne hoteller og spændende autentiske oplevelser fra den lokale historie, kultur, natur og gastronomi.

Vælger du at rejse med os som KulturChartergæst, skræddersys og planlægges dine oplevelser inden afrejsen sammen med Århus Charters OplevelsesGuide. Sammen planlægger I et oplevelsesprogram specifikt ud fra dine ønsker og interesser, det kunne være vandreture, byvandringer, aktiv ferie, historie og kultur, kulinariske oplevelser, seværdigheder og naturoplevelser. Med et oplevelsesprogram fra Århus Charter kan du koncentrere dig om det vigtigste ved ferien; sammen at nyde den mest dyrebare tid på året.

 

KulturCharter på Cypern

Pafos er Cyperns fjerde største by og øens gamle romerske hovedstad. Byen er et overflødighedshorn af historiske seværdigheder, der alle kan nås i gåafstand. Hvis du elsker at vandre, kan du på Akamas-halvøen, lige nord for Pafos, opleve naturskønne områder og nyde de betagende udsigter. Besøg også de imponerende Troodosbjerge, hvor man langs snoede bjergveje oplever  små hyggelige landsbyer beliggende i maleriske landskaber, omgivet af imponerende vinmarker og en frodig flora. Holder du af det lokale køkken, har Cypern deres særegne tzatziki, der med nuancer af frisk mynte, giver den græske tzatziki kamp til stregen.

Læs mere om Cypern her

 

KulturCharter på Madeira

Madeira kendes af mange som "Blomsterøen i Atlanten" på grund af sin rige og alsidige flora. Tag en smuk tur med svævebanen til den tropiske eller den botaniske have, kør med de legendariske kurveslæder tilbage til Funchal, øens hovedby. Her kan den gamle bydel udforskes med sit farvestrålende lokale marked, den smukke katedral, de kunstneriske bemalede døre, som giver hyggelige og stemningsfyldte gader.
Hvis du elsker at vandre og få helt unikke naturoplevelser må du ikke gå glip af en vandretur langs nogle af Madeiras 2.100 km levadaer, øens gamle vandingskanaler. (information herom gives direkte på Funchals Turistinformation efter din ankomst på Madeira).
Af kulinariske oplevelser kan øens specialitet, den sorte kårdefisk, "Espada med banan" nydes på én af de mange hyggelige restauranter.

Læs mere om Madeira her

 

Bestil din ferie til Cypern eller Madeira og få skræddersyet et unikt oplevelsesprogram senest 30 dage før afrejse. Ud fra dine ønsker og behov, budget og feriestil, hjælper vores dygtige ferierådgivere med at planlægge, hvilke oplevelser der skal til, for at gøre din ferie helt unik. Det kan foregå enten på vores kontor på Marselisborg Lystbådehavn eller over telefonen. 

Ring til os på tlf. 86 20 29 00 eller send os en forespørgsel på info@aarhuscharter.dk

 

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker