Gratis parkering

All Inclusive Rejser

All Inclusive giver dig frihed til at koble helt af, uden at skulle tænke på noget som helst andet, end at nyde ferien.

Nedenfor har vi samlet alle vores skønne hoteller hvor All Inclusive er inkluderet i opholdet samt de hoteller, hvor det er muligt at opgradere til All Inclusive. Fremgår "All Inclusive" af hotelnavnet er All Inclusive medregnet i prisen, hvorimod der på de hoteller, hvor der ikke fremgår "All Inclusive" i hotelnavnet er det muligt at opgradere til All Inclusive mod merbetaling. Prisen for at opgradere varierer fra hotel til hotel, men kan ses i hotelteksten under 'Yderligere information' på det pågældende hotel.

Med All Inclusive har du fordelen ved, at have alle dagens 3 måltider samt frie lokale drikkevarer inkluderet i dit ophold. Så kan du blot læne dig tilbage og nyden ferien uden at skulle bekymre dig om, hvor næste måltid skal indtages. 

Alle måltider inkluderet i prisen!

På rejsen vil alle dagens måltider blive serveret fra buffet i hotellets hovedrestaurant. Udvalget af de lokale drikkevarer, som er inkluderet i prisen kan variere fra hotel til hotel, men vil oftest indeholde et godt udvalg af lokale mærker. Importerede mærker kan ofte tilkøbes på stedet. På mange hoteller vil man i løbet af dagen desuden kunne hente forfriskninger og snacks i poolbaren.

En af de mange fordele er, at du kan spise lige så meget du har lyst til, uden at skulle betale ekstra for det. All Inclusive er specielt attraktivt for børnefamilier, da børnene selv kan vælge, hvad de vil have fra buffeten, og selv kan hente forfriskninger ved poolen. 

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker