Gratis parkering

All Inclusive Rejser

All Inclusive er et fænomen, der virkelig har vundet indpas hos det danske feriefolk. Når man tænker over det, er det faktisk slet ikke så underligt. Rejseformen giver nemlig en meget større frihed til at koble helt af, uden at skulle tænke på noget som helst andet, end at nyde ferien. Her på siden finder du det fulde overblik over vores rejser med All Inclusive.

Læs mere

All Inclusive giver dig frihed til at slappe af

Vælger du en rejse med All Inclusive, betyder det, at du ikke behøver at have penge med over alt, og du slipper for at bruge tid på at lede efter restauranter. Nogle synes, at alle de ting er en hyggelig del af en god charterferie, mens andre hellere vil være det foruden. På en ferie med All Inclusive, kan der desuden være rigtig store besparelser at hente. 

Alle måltider inkluderet i prisen!

På rejsen vil samtlige måltider inkl. drikkevarer blive serveret som buffet på hotellet. Udvalget af drikkevarer varierer fra hotel til hotel, men oftest vil sortimentet indeholde et godt udvalg af lokale mærker. Importerede mærker kan ofte tilkøbes på stedet, hvis dette foretrækkes. På mange hoteller vil man i løbet af dagen desuden kunne hente forfriskninger og snacks i pool- eller strandbaren. En af de mange fordele er, at du kan spise lige så meget du har lyst til, uden at skulle betale ekstra for det. All Inclusive er specielt attraktivt for børnefamilier, da børnene selv kan vælge, hvad de vil have fra buffeten, og selv kan hente forfriskninger ved poolen. Der vil også ofte være mange spændende aktiviteter for børn under ferien, hvor der er rig mulighed for at møde nye legekammerater.

Nedenfor kan du se en oversigt over de destinationer, vi udbyder All Inclusive rejser til:

Hvis du ikke er til All Inclusive ferie, anbefaler vi at se vores store udvalg af charterrejser, afbudsrejser og last minute rejser.

Hvad inkluderer All Inclusive?

All Inclusive varierer lidt fra hotel til hotel, så læs under de enkelte hoteller, hvad det betyder netop der.