Gratis parkering

Tryghed på rejsen

Ved ankomst til rejsemålet mødes du af Århus Charters dygtige og entusiastiske guider, der glæder sig til at tage imod dig og skabe de bedste rammer for ferien. 
Har du købt bustransfer fra lufthavnen til hotellet, sørger Århus Charter guiderne for at vise dig til den rigtige bus, ligesom de er med ombord på transferbussen. 
Undervejs i bussen gives de vigtigste foreløbige informationer og ved ankomst til hotellet følger guiderne jer til receptionen, der anviser værelset/lejligheden.
Umiddelbart efter ankomst inviterer vi til velkomstmøde, hvor I vil høre mere om rejsemålet og praktiske oplysninger, ligesom vi vil fortælle om vores spændende udflugter. Her udleveres også relevant materiale med nyttige oplysninger.
Ferien igennem er Århus Charter guiderne at finde på jeres hotel mindst én gang om dagen. Herudover kan vi kontaktes per telefon 24 timer i døgnet. I kan derfor føle jer trygge under hele rejsen.

Desuden finder du i receptionsområdet på alle hoteller en Århus Charter informationsmappe med alle relevante oplysninger, ligesom der på nogle hoteller også er en hvid Århus Charter opslagstavle.