Gratis parkering

Flotte, hvide huse sammen med busk med røde blomster

Hotelinformation

VÆRELSER OG LEJLIGHEDER

Dobbeltværelse:
Et værelse til to personer. Nogle hoteller har dobbeltværelser, hvor der er plads til opredning til 3. person. Pladsen vil da naturligvis være mere trang.

Etværelses lejligheder:
Lejlighed med kombineret sove- og opholdsrum med køkkenniche. Der kan bo 2-3 personer (nogle steder kun 2).

Toværelses lejlighed:
Lejlighed med separat soveværelse. Lejlighedens andet værelse er enten blot køkken, eller kombineret opholdsrum og køkken. Der kan bo 2-4 personer.

Treværelses lejlighed:
Lejlighed med to soveværelser med to sovepladser i hvert værelse. Lejlighedens tredje værelse er typisk kombineret opholdsrum og køkken med plads til 1-2 opredninger. Der kan bo 4-6 personer.

Om at bo i lejlighed:
Lejlighederne er ferielejligheder, hvorfor de ikke er så veludstyrede som en privat bolig. Lejlighederne er udstyret efter, hvor mange personer, der kan bo i lejligheden. Køkkenservicet er beregnet til lettere madlavning, og der er som oftest blot glas, kopper, tallerkener, samt en gryde og en stegepande.
Det er en god idé selv at medbringe kaffetragt/-filtre, proptrækker, dåseåbner, et par viskestykker, opvaskemiddel/-børste og karklude.

;
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker