Gratis parkering

Golfrejser 

Tag på golfrejse med Århus Charter

Hos Århus Charter tilbyder vi rejser til mange forskellige rejsemål og til mange forskellige typer af rejsegæster. De sidste mange år har vi fået mange henvendelser fra de rejsegæster, som gerne vil på en golfrejse. På nogle af vores rejsedestinationer er det ikke muligt at komme på golftur, men på langt de fleste kan vi hjælpe dig med at arrangere en eller flere dage på greenen. For at give dig en idé om, hvilke muligheder du har for at spille golf på ferien, har vi har samlet et overblik over, hvilke af vores rejsedestinationer, det er muligt at spille golf på. 

Golfrejse til Rhodos

På Rhodos kan du komme ud og spille golf på golfbanen Afandou Golf Course. Her er 1 golfbane med 18 huller og der er mulighed for at modtage undervisning. Golfbanen er designet af den verdenskendte arkitekt Donald Harradine og den henvender sig både til nybegyndere og professionelle, da der både er lette dele og teknisk svære områder. Klubben holder åben året rundt, så du kan komme ud og spille golf på din ferie uanset årstid. 

Golfrejse til Tenerife

På den populære ferieø Tenerife er der rig mulighed for at tage på golfrejse. På Tenerife kan du blandt andet spille golf få kilometre fra Playa de las Américas. Nord for Playa de las Américas ligger byen Guia de Isora, hvor der er en smuk golfbane med en fantastisk udsigt udover vandet. Du kan også besøge San Miguel de Abona, hvis du gerne vil have gode og rolige omgivelser omkring dig, når du skal spille golf. Her er banen også lagt mellem smuk natur og vand, hvilket giver en fantastisk udsigt. 

Golfrejse til Mallorca

Skal du på charterferie til Mallorca og vil du gerne spille golf?

I så fald er der rig mulighed for det på netop Mallorca. Her har du mulighed for at prøve at spille golf i nogle helt unikke omgivelser, helt anderledes end de hjemme i Danmark. Her er golfbaner med en fantastisk udsigt udover vandet og en helt fantastisk natur. På Mallorca er der intet mindre end 14 forskellige golfbaner, som både egner sig til dig der er nybegynder og dig som er professionel og gerne vil udfordres. 6 af golfbanerne ligger i områderne Alcudia og Can Picafort, hvor du også kan overnatte på en af vores lækre hoteller. 

Vil du vide mere, så læs om vores golfrejser på Mallorca her.

Se, hvilke hoteller vi har ledige her, så du kan komme afsted på golfrejse.

Hvis du godt kan lide at spille golf, kan det kun anbefales, at du bruger en dag på greenen. På vores rejsedestinationer kan du komme ud og spille golf, steder hvor der er en fantastisk udsigt, parfekt vejr, kolde drinks og spillere fra hele verden. 

Hos Århus Charter står vi klar til at hjælpe dig med at arrangere din golfrejse. Vi kan hjæle dig med at planlægge turen allerede inden du rejser afsted og når du er afsted. Alt du skal gøre er, at tage kontakt til vores kontor eller kontakte en af være danske rejseguider på din rejsedestination. Vi kan hjælpe dig med alt fra booking af en bane, leje af udstyr og til transport. 

 Vil du gerne på golfrejse, så anbefaler vi, at du bestiller forud, da nogle af golfbanerne er meget populærer i højsæson og derfor kan være optaget. 

Har du andre spørgsmål til dine muligheder for en golfrejse, eller ønsker du blot at bestille din rejse per telefin, er du velkommen til at ringe til os på 86202900 og en af vores medarbejdere vil hjælpe dig. Du har også mulighed for at lægge dit nummer, så vender vi straks tilbage til dig. Eller kigge forbi vores kontor, som ligger på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus, hvor vi gerne giver en kop kaffe og tager en snak om din rejse. 

Hos Århus Charter vægter vi den personlige dialog og en god kundeservice højt, vi har derfor altid tid til ferierådgivning eller spørgsmål.