Gratis parkering

LUFTHAVNE

AAR - Aarhus Lufthavn

Aarhus Lufthavn ligger ved Tirstrup midt på Djursland. Der er cirka 40 kilometer til lufthavnen fra både Aarhus og Randers.

Transport til og fra Aarhus Lufthavn:
Ved hver afrejse/ankomst med Århus Charter går der bus mellem Aarhus og lufthavnen. Se tider for lufthavnsbussen her

Parkering:
Århus Charters gæster tilbydes GRATIS PARKERING i Aarhus Lufthavn. Læs mere hér.

Kontaktinformation:
Læs mere på www.aar.dk eller på tlf. 87 75 70 00

AAL - Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn ligger i udkanten af Nørresundby nord for Limfjorden, kun 6,5 kilometer fra Aalborg centrum og tæt på motorvejen. Følg fly-skiltene. Indkørsel til lufthavnen via Thistedvej og Ny Lufthavnsvej. 

Transport til og fra Aalborg Lufthavn:
Taxi eller Metrobus til og fra Aalborg, Nørresundby, Aabybro og Storvorde. Businformation kan fås hos Nordjyllands Trafikselskab på telefon: 98 11 11 11 eller på deres hjemmeside.

Parkering:
Aalborg Lufthavn har 5.000 gratis parkeringspladser, der også er tv-overvåget.

Afgang og ankomst i lufthavnen:
Der kan findes information om de aktuelle afgangs- og ankomsttider i Aalborg Lufthavn, på lufthavnens hjemmeside, eller på telefon 98 17 11 44. 

BLL - Billund Lufthavn

Billund Lufthavn er centralt beliggende midt i Jylland ca. 20 km fra Vejle og den østjyske motorvej ved Billund. Lufthavnens nye terminal rummer alle de faciliteter, som man forventer af en international lufthavn.

Der er forbindelse med de officielle lufthavnsbusser til Vejle, Horsens og Aarhus. Der kan bestilles limousineservice til Esbjerg, Silkeborg og Herning. Endvidere kører der offentlige busser direkte fra lufthavnen med forbindelse til det meste af Jylland.
Læs mere på Billund Lufthavns hjemmeside

Check in/afrejse:
I Billund Lufthavn skal du selv anvende check-in standerne ved indgangen, men der er altid personale fra lufthavnen tilstede til at hjælpe dig. Følg blot vejledningen på skærmen, hvorefter standeren udskriver både boardingkort og bagagemærker. Bagagemærkerne sættes på kufferten, der skal i lastrummet. Dernæst afleveres kufferten ved Bagage-drop hos det flyselskab, du rejser med. Har du specialbagage, såsom barnevogn eller lignende, skal denne først vejes og betales ved Bagage-drop og efterfølgende afleveres ved ”Stor bagage”. Har du bestilt assistance i lufthavnen, kan automatisk check-in ikke benyttes, du skal da gå direkte til check-in skranken/Bagage-drop.

Læs mere om check in i Billund Lufthavn

Parkering:
Der er et stort parkeringsområde, såvel indendørs som udendørs. Parkering mod betaling. 
Læs mere på Billund Lufthavns hjemmeside

Afgang og ankomst i lufthavnen:
Der kan findes information om de aktuelle afgangs- og ankomsttider i Billund Lufthavn, på lufthavnens hjemmeside. Lufthavnen kan endvidere kontaktes på telefon 98 17 11 44.