Gratis parkering

Flyrejser

Hos Århus Charter sørger vi for en unik rejseoplevelse helt fra du letter fra velkendt dansk grund og til du igen lander sikkert i enten Aarhus eller Aalborg lufthavn. Vi flyver med Danish Air Transport, SAS og Great Dane Airlines, med primært dansk personale. Dette prioriterer vi højt, da der blandt vores mange gode gæster, altid har været en stor efterspørgsel og tilkendegivning af den gode danske personlige betjening. 

Besøg vores flyselskabers hjemmesider her:
Danish Air Transport 
SAS
Great Dane Airlines

Det er muligt at bestille flymad indtil 2 dage før afrejse på afgange med både DAT, SAS og Great Dane Airlines.

Hele Østjyllands foretrukne rejsebureau

Århus Charter er et lokalt og østjysk rejseselskab, og vores rejser går derfor også kun fra Aarhus samt Aalborg Lufthavn. Vil du gerne vide mere om de forskellige lufthavne, kan du finde alle de nødvendige informationer her på siden. Klik blot på den ønskede afrejseby nedenfor og så hjælper vi med at besvare nogle af de mest gængse spørgsmål.

Rejser fra Aarhus lufthavn

Rejser fra Aalborg lufthavn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
DELTAG I KONKURRENCEN
om et rejsegavekort på kr. 5.000,-
Vinderen trækkes én gang årligt
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker