Gratis parkering

Flyrejser

Hos Århus Charter sørger vi for en unik rejseoplevelse helt fra du letter fra velkendt dansk grund og til du igen lander sikkert i enten Billund, Aarhus eller Aalborg lufthavn. 

Vi flyver med Danish Air Transport til hovedparten af vores rejsemål, hvor du har mulighed for at rejse med et dansk flyselskab direkte til din rejsedestination. Derudover kan vi fra sommeren 2018 introducere to nye afgange med hhv. SAS på en direkte flyvning til Mallorca fra Aarhus Lufthavn, og med Jettime på en direkte flyvning til Lesbos fra Aalborg Lufthavn.

Det har vi valgt at prioritere, da der blandt vores mange rejsegæster altid har været en stor efterspørgsel og tilkendegivning af den gode danske service. 

Besøg vores flyselskabers hjemmesider her:
Danish Air Transport 
SAS
Jet Time

Det er muligt bestille flymad indtil 2 dage før afrejse på afgange med DAT og Jet Time. 

Hele Østjyllands foretrukne rejsebureau

Århus Charter er et lokalt og et østjysk rejseselskab, og vores rejser går derfor også kun fra de tre største rejsebyer i Jylland. Vil du gerne vide mere om de forskellige lufthavne, som vi rejser fra. Kan du finde al den nødvendige information her på siden. Klik blot på den ønskede afrejseby nedenfor og så hjælper vi med at besvare nogle af de mest gængse spørgsmå. 

Rejser fra Billund lufthaven

Rejser fra Aarhus lufthavn

Rejser fra Aalborg lufthavn