Luk besked

20-års Jubilæumsfest - nye tilbud hver dag

Se jubilæumstilbud hér

Gratis parkering

Flyrejser

Hos Århus Charter sørger vi for en unik rejseoplevelse helt fra du letter fra velkendt dansk grund og til du igen lander sikkert i enten Aarhus eller Aalborg lufthavn. Vi flyver med SAS og Atlantic Airways, med primært dansk personale. Dette prioriterer vi højt, da der blandt vores mange gode gæster, altid har været en stor efterspørgsel og tilkendegivning af den gode danske personlige betjening. 

Besøg vores flyselskabers hjemmesider her:
SAS
Atlantic Airways

Det er muligt at bestille flymad indtil 2 dage før afrejse på afgange med både SAS og Atlantic Airways.

Hele Østjyllands foretrukne rejsebureau

Århus Charter er et lokalt og østjysk rejseselskab, og vores rejser går derfor også kun fra Aarhus samt Aalborg Lufthavn. Vil du gerne vide mere om de forskellige lufthavne, kan du finde alle de nødvendige informationer her på siden. Klik blot på den ønskede afrejseby nedenfor og så hjælper vi med at besvare nogle af de mest gængse spørgsmål.

Rejser fra Aarhus Airport

Rejser fra Aalborg lufthavn

DIN TRYGHED ER VORES HØJESTE PRIORITET
Fuld refusion indenfor 7 dage
hvis UM fraråder rejsen - gælder også hvis du bestiller, mens rejsemålet er 'orange'
Find din næste drømmerejse her
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier til at hjælpe med navigation og din evne til at give feedback, analysere din brug af vores produkter og tjenester, hjælpe med vores salgsfremmende og marketingmæssige indsats og levere indhold fra tredjepart. Om cookie-politikker