Drømmerejser på egen hånd

Maldiverne

Rejs til enestående og fantastiske Maldiverne og oplev det blødeste hvide sand og det mest azurblå hav der findes.

Maldiverne har hidtil været en (afsindig) dyr feriedestination, nærmest uopnåelig for de fleste danskere med et ellers fornuftigt feriebudget. Det vil vi gerne gøre op med. Vi synes at alle (dem der har lyst) skal have lov at besøge denne omgang herlighed bestående af 26 atoller med i alt 1190 øer. Der er nok herlighed til alle - og til alle pengepunge!

Læs mere

DRØMMEREJSER TIL MALDIVERNE

Vælg en rejse På egen hånd og oplev mere af verden med fantastiske rejser På egen hånd, og se frem til unikke ferieoplevelser der bare venter på dig.

Som noget helt nyt glæder det os, at kunne tilbyde vores gæster muligheden for at bestille en rejse På egen hånd til flere unikke oversøiske rejsemål og opleve endnu mere af verden. Du rejser uden dansk rejseleder men med den sikkerhed, at du kan komme i kontakt med vores dygtige ferierådgivere i Danmark og få råd og vejledning både før, under og efter din rejse på egen hånd.

Vi har udvalgt og sammensat de bedste og billigeste valgmuligheder, hvor både fly og hotelophold er nøje udvalgt. Når du bestiller din rejse På egen hånd igennem Århus Charter sparer du tid og får mest mulig værdi for pengene. Desuden garanteres har du sikkerheden i at bestille din rejse På egen hånd hos os, da vi er medlem af Rejsegarantifonden.

Når du rejser På egen hånd får du friheden til, at udvide din horisont med spændende rejser, hvor der venter dig en verden af unikke ferieoplevelser. Her kan du sikre dig, at du får mest muligt ud af den mest dyrebare tid på året – nemlig ferien.

Læs mere
sivota