Gratis parkering

Rejser til Mallorca

Mallorca er uden tvivl et af de mest elskede feriemål, ikke bare fra Danmark, men fra store dele af Nordeuropa. Og således har det været lige siden de første charterturister fløj af sted for et halvt århundrede siden. De fleste elsker Mallorca, fordi de kender alle øens facetter. Der er en storslået og meget varieret natur i både det flade land og i bjergene på øens nordside.

Der er masser af pragtfulde strande afvekslende med klippeområder med spændende grotter, og der er smukke byer, lige fra pittoreske landsbyer, stadig med et oprindeligt præg, over mellemstore provinsbyer til hovedbyen Palma med den smukke katedral.
Den historisk interesserede vil overalt på øen finde mange vidnesbyrd om øens beboere lige fra de tidligste huleboeres huler og deres efterkommere, slyngekasterne og talayotkulturens forskellige stenkonstruktioner.
Romernes 300-årige herredømme førte til indførelse af vinstokken og oliventræet, der stadig har stor betydning for øen. Under det senere mauriske herredømme kom der for alvor gang i landbruget med anlæggelse af de kendte terrasser og vandingskanaler.
Ikke underligt, at øen i flere århundreder har været ferie- og rekreationssted for billedkunstnere, forfattere, musikere, fyrster, kongelige, adelige og det bedre borgerskab fra Nordeuropa.
Besøg Mallorca med Århus Charter - og bliv forblændet af øens kultur og skønhed.

Can Picafort

Århus Charter har valgt Can Picafort som base for de fleste af vores hoteller på Mallorca.
Can Picafort er en meget charmerende by med en afslappende atmosfære. Uanset hvilket hotel du vælger, vil du opleve at bo tæt ved eller direkte på den fantastiske sandstrand - i gåafstand til restauranter, caféer, barer og forskelligartede butikker.
Baglandet byder på en storslået og varieret natur med frodige dale, bjerge med flotte udsigtspunkter og hyggelige, lokale landsbyer. De ca. 10.000 fastboende mallorcinere blander sig med turisterne og ses dagligt i bybilledet.
Spadserer du langs den hyggelige strandpromenade, finder du den lokale marina i udkanten af byen.
Can Picafort er det ideelle feriested for feriegæster i alle aldre.

Alcudia

Alcudia består af to byer, den gamle Alcudia by og havnebyen Port d'Alcudia.
Alcudia by, som ligger lidt inde i landet, er er karakteriseret ved den imponerende bymur fra Middelalderen. Bag bymuren findes de skønneste små gader samt charmerende pladser med hyggelige lokale tapassteder, caféer og gode restauranter, steder hvor mallorcinerne også selv kommer.
Port d'Alcudia er centrum for fiskeri, handel og turisme. Her findes en stor marina og en strandpromenade med et stort udbud af restauranter, barer og caféer.
Derudover findes der for de naturinteresserede et rigt fugleliv i vådområdet S'Albufera lige vest for Alcudia.

Deià

Deià er en smuk lille kunstnerby, som ligger ved kysten i Tramuntana bjergene, på den nordvestlige side af Mallorca. Her er betagende udsigter over hav og bjerge, appelsinlunde, oliventræer og palmer i terrasser op ad bjergsiderne. Bygningerne er bygget i sten i den oprindelige stil og ser ud, som om de er groet frem af bjerget. Stemningen i Deià er afslappet og præget af de mange kunstnere fra hele verden, som har valgt at slå sig ned i de smukke og inspirerende omgivelser.
Deià er det rette udgangspunkt for både en ferie i ro og smukke omgivelser og for en aktiv ferie, hvor du kan gå på oplevelse i de smukke bjerge og landsbyer.

Værd at vide om rejsen til Mallorca

Ankomstlufthavn
Vi lander på Mallorca i Son Sant Juan lufthavnen ca. 10 km fra Palma centrum. Vores bustransfer til hotellerne i Can Picafort tager ca. 50 min.

Møntenhed
I Spanien anvendes euro. 1 € er ca. 7,50 dkr.

Kreditkort
De gængse kreditkort er almindeligt anvendelige på både hoteller og i de fleste større forretninger. Udflugter kan betales med euro og kreditkort.

Tidsforskel
Der er ingen tidsforskel mellem Mallorca og Danmark.

Elektricitet
Alle steder bruges 220 volt.

Sproget
De officielle sprog er spansk (castiliansk), men de fleste mallorcinere taler til daglig den lokale catalanske dialekt, der kan være svær at forstå selv for spanskkyndige. De fleste yngre taler engelsk og/eller fransk.


HavudsigtPå stranden

Dunamar

Dunamar er et vidunderligt lejlighedshotel beliggende direkte på den flotte hvide sandstrand i den sydlige del af Alcudiabugten. Vores gæster bor stort set med fødderne i vandkanten.
FamilievenligMulighed for all incl.

Alcudia Suite

Alcudia Suite er et hyggeligt og flot lejlighedshotel med en afslappet atmosfære og kort gåafstand til den fantastiske hvide sandstrand Playa de Muro. Mulighed for All Inclusive.
Gratis internetLuksushotelMorgenmadPå stranden

Parc Natural m/morgenmad

Parc Natural kan opfylde enhvers drøm om en virkelig luksusferie. Med sin beliggenhed direkte til vidunderlig sandstrand kan man i de skønne omgivelser virkelig forkæle sig selv.
Familievenlig

Maracaibo

Maracaibo er et populært lejlighedshotel, der har en ideel placering med kun ganske kort gåafstand til både skøn sandstrand og by

Lago Park

All InklusiveFamilievenligGratis internetHavudsigt

Concord m/All Inclusive

Hotel Concord er et populært og særdeles hyggeligt hotel med perfekt beliggenhed direkte til fantastisk børnevenlig sandstrand.

Maritimo m/Morgenmad

Amapola m/morgenmad

All InklusiveFamilievenlig

Roc Boccaccio m/ All Inclusive

Roc Boccaccio har en perfekt beliggenhed blot få hundrede meter fra den fantastiske sandstrand i Alcudiabugten.
FamilievenligGratis internetMorgenmadMulighed for all incl.

Ferrer Janeiro m/morgenmad

Ferrer Janiero er et dejligt hotel med en god beliggenhed og har endvidere gode fitness faciliteter samt en spa-afdeling med mulighed for forskellige wellness behandlinger.
Gratis internetMorgenmad
Vista

Gran Vista

Gran Vista er et alletiders hotel beliggende i en fantastisk flot have med mange aktivitetsmuligheder for alle aldre.
FamilievenligGratis internet

Vista Park

Vista Park er et populært lejlighedshotel beliggende i den lidt mere fredelige bydel Son Bauló, i den sydlige del af Can Picafort.

Fly Palma - Mallorca t/r - uden transfer

Mar Brava

Mar Brava-bygningen findes kun 50 meter fra Maracaibo, hvor alle faciliteter naturligvis kan benyttes.

1.uge Alcudia Suite 2.uge kun fly

Halv pension

BQ Can Picafort m/ halvpension

BQ Can Picafort er et flot nyrenoveret hotel beliggende i Ca´n Picafort med kun 250 meter til den dejlige sandstrand og livlige strandpromenade med restauranter, barer og butikker.
FamilievenligGratis internetMorgenmadMulighed for all incl.

Exagon Park med morgenmad

Exagon Park er et dejligt hotel med en stor indbydende have, hvor man kan slappe af på en liggestol i skyggen af en af de mange smukke palmer.
Gratis internetMorgenmad

Costa D' Or m/morgenmad

Hotel Costa D' Or er beliggende i det smukke bjergområde tæt på havet. Området er det perfekte udgangspunkt for unikke naturoplevelser. Opholdet sælges kun til personer over 18 år.