Gratis parkering

Rejser til Mallorca

Mallorca er uden tvivl et af de mest elskede rejsemål med et utal af skønne ferieoplevelser  

Ved ankomsten til Mallorca er man som gæst ikke i tvivl om øens alsidighed og skønhed. Man mødes alle steder af fantastisk natur, der med sine bjerge, imponerende udsigter, frodighed og skønne børnevenlige sandstrande overskygger ethvert andet rejsemål. Mallorca er indbegrebet af smukke byer, lige fra pittoreske landsbyer, stadig med et oprindeligt præg, hyggelige kystbyer, mange med egen marina, og ikke mindst hovedbyen Palma, der med sin autentiske mallorcinske stemning, smukke arkitektur og den overdådige katedral på havnefronten af byen, imponerer enhver besøgende. Palma er en by man absolut ikke må undgå at besøge i ferien – både i dagtimerne, hvor hyggelige butikker, caféer, smuk arkitektur og byens dejlige stemning fascinerer, og når solen går ned, ligger byen badet i smuk belysning og skøn aftenstemning med dufte fra byens gode restauranter og hyggelige caféer indbyder til endnu en stemningsfyldt oplevelse. Den historisk interesserede vil overalt på øen finde mange vidnesbyrd om øens tidligere beboere, da Mallorca er et skatkammer af skøn kultur, spændende historie, fantastisk gastronomi og skønne strande. Øen byder på så meget alsidighed, at det er svært at vælge hvor man skal begynde eller ende.

Det er ikke underligt at Mallorca i flere århundreder har været ferie- og rekreationssted for billedkunstnere, forfattere, musikere, fyrster, kongelige, adelige og det bedre borgerskab fra Nordeuropa. Besøg Mallorca med Århus Charter - og bliv forblændet af øens smukke strande, kultur og skønhed.

Can Picafort

Århus Charter har valgt den charmerende by Can Picafort i Alcudiabugten som base for deres hoteller på Mallorca. Can Picafort ligger på den nordøstlige side af øen, og er en by, hvor der hersker en afslappende atmosfære med en dejlig strandpromenade, flot lang hvid sandstrand og mange hyggelige restauranter, caféer, barer og butikker. Uanset hvilket hotel man vælger, og alle er af god standard, vil man opleve at bo tæt ved eller direkte på den fantastiske sandstrand og i gåafstand til alle byens faciliteter. De ca. 10.000 fastboende mallorcinere blander sig med turisterne og ses dagligt i bybilledet, hvilket er en af grundene til at Århus Charter netop har valgt denne hyggelige by. Spadserer du langs strandpromenaden, finder du den lokale marina i udkanten af byen og Can Picafort er uden tvivl det ideelle feriested for gæsten i alle aldre.

Alcudia

Alcudia består af to byer, den gamle Alcudia by og havnebyen Port d'Alcudia.
Alcudia by, som ligger lidt inde i landet, er er karakteriseret ved den imponerende bymur fra Middelalderen. Bag bymuren findes de skønneste små gader samt charmerende pladser med hyggelige lokale tapassteder, caféer og gode restauranter, steder hvor mallorcinerne også selv kommer.
Port d'Alcudia er centrum for fiskeri, handel og turisme. Her findes en stor marina og en strandpromenade med et stort udbud af restauranter, barer og caféer.
Derudover findes der for de naturinteresserede et rigt fugleliv i vådområdet S'Albufera lige vest for Alcudia.

Deià

Deià er en smuk lille kunstnerby, som ligger ved kysten i Tramuntana bjergene, på den nordvestlige side af Mallorca. Her er betagende udsigter over hav og bjerge, appelsinlunde, oliventræer og palmer i terrasser op ad bjergsiderne. Bygningerne er bygget i sten i den oprindelige stil og ser ud, som om de er groet frem af bjerget. Stemningen i Deià er afslappet og præget af de mange kunstnere fra hele verden, som har valgt at slå sig ned i de smukke og inspirerende omgivelser.
Deià er det rette udgangspunkt for både en ferie i ro og smukke omgivelser og for en aktiv ferie, hvor du kan gå på oplevelse i de smukke bjerge og landsbyer.

Værd at vide om rejsen til Mallorca

Ankomstlufthavn
Vi lander på Mallorca i Son Sant Juan lufthavnen ca. 10 km fra Palma centrum. Vores bustransfer til hotellerne i Can Picafort tager ca. 50 min.

ECOTAX
De Baleariske Øer, herunder Mallorca, indfører en ny miljøskat, ECOTAX, gældende fra 1. juli 2016.
Skatten vil blive opkrævet for alle overnatninger på hotel og hotellejlighed uanset hvornår en rejse måtte være købt. Skatten skal kompensere for det CO2-udslip, som turismen til øerne medfører, og indtægterne fra ECOTAX vil medgå til finansiering af en række miljøinitiativer på øerne.
Skatten skal lovpligtigt betales af alle gæster fra 16 år og opefter direkte på det hotel eller hotellejlighed, hvor man er indkvarteret. Beløbet ligger på mellem € 1 - 2 pr. person pr. dag alt afhængigt af hotellets kategorisering (antal stjerner), og der lægges 10% moms oven i dagstaksten.

Møntenhed
I Spanien anvendes euro. 1 € er ca. 7,50 dkr.

Kreditkort
De gængse kreditkort er almindeligt anvendelige på både hoteller og i de fleste større forretninger. Udflugter kan betales med euro og kreditkort.

Tidsforskel
Der er ingen tidsforskel mellem Mallorca og Danmark.

Elektricitet
Alle steder bruges 220 volt.

Sproget
De officielle sprog er spansk (castiliansk), men de fleste mallorcinere taler til daglig den lokale catalanske dialekt, der kan være svær at forstå selv for spanskkyndige. De fleste yngre taler engelsk og/eller fransk.


All InklusiveFamilievenlig

Admiral Argassi m/All Inclusive

Hotel Admiral Agassi er beliggende centralt i den herlige by Agassi med et fint udvalg af forlystelser, barer restauranter og butikker.
All Inklusive

Captain m/All Inclusive

Hotel Captains er beliggende på toppen af Agassi med vidunderlig udsigt over Zakyntos by og det smukke hav. Hotellet er særdeles atmosfærefyldt
All Inklusive

Karras Hotel m/All Inclusive

Karras Hotel er populært hotel, beliggende centralt i den herlige by Laganas med et fint udvalg af forlystelser, barer og restauranter.
All InklusiveFamilievenligGratis internet

White Olive m/ All Inclusive

White Olive er et populært All Inclusive hotel perfekt beliggende i kort gåafstand til både strand og byen Laganas, der byder på mange aktiviteter.
All Inklusive

Alexander the Great m/ All Inclusive

Alexander the Great er et dejligt All Inclusive hotel perfekt beliggende i kort gåafstand til det livlige Laganas.
All InklusiveFamilievenligPå stranden

Anastasia m/All Inclusive

Hotel Anastasia er et dejligt strandhotel med en perfekt beliggenhed direkte til Laganas- stranden, som er en af Zakynthos bedste sandstrande.
HavudsigtMorgenmadPå stranden

Crystal Beach m/morgenmad

Crystal er for gæsten, der sætter pris på en perfekt beliggenhed lige ned til den fantastiske sandstrand i Kalamaki, som i øvrigt er en af øens flotteste.
Gratis internet

Di Palai

Di Palai er et af Århus Charters mest efterspurgte lejlighedshoteller på Zakynthos, ikke mindst på grund af hotellets centrale beliggenhed i Tsilivi.
HavudsigtMulighed for mini all incl.

Villa Nostos

Vila Nostos er yndlingshotellet blandt Århus Charters flergangsgæster på Zakynthos primært på grund af den unikke beliggenhed direkte til den skønne sandstrand
Gratis internetHalv pensionLuksushotel

Lesante Resort & Spa m/Halvpension

Vi er stolte at kunne præsentere Lesante Hotel & Spa, for vore gæster, som ønsker luksus faciliteter og at bo på et af de flotteste og mest moderne luksushoteller
All InklusiveGratis internetLuksushotel

Aqua Bay m/All Inclusive

Aqua Bay er et lækkert designerhotel med flotte omgivelser beliggende i den populære ferieby Tsilivi, som er kendt for sine dejlige strande
All Inklusive

Azure Resort m/All Inclusive

Azure Resort & Spa er et dejligt femstjernet hotel for gæsten som ønsker flotte faciliteter og samtidig bo tæt på den skønne sandstrand i Tsilivi.
All InklusiveGratis internet

Jupiter m/All Inclusive

Jupiter Hotel er beliggende i gåafstand til stranden og byen Tsilivi med mange aktiviteter i form af barer, restauranter og små butikker.

Fly Zakynthos t/r - uden transfer

FamilievenligGratis internetHalv pensionHavudsigtPå stranden

Mediterranean Beach m/Halvpension

Mediterranean Beach Resort er et moderne luksus hotel med ægte græsk charme. Hotellet er bygget i flotte materialer og oser af unikke og elegante detaljer.
All InklusiveFamilievenlig

Poseidon Beach m/All Inclusive

Hotel Poseidon Beach er et populært og velfungerende hotel med en suveræn beliggenhed. Hotellet ligger direkte ud til vandet
FamilievenligGratis internet

Callinicas Hotel

Hotel Callinicas er et super populært hotel med herlig feriestemning. Lækker swimmingpool som indbyder til en rask svømmetur.