Gratis parkering
Tilbud
Tilbudsrejser til sydens sol
- Århus Charters gode tilbud på ferierejser

Tilbudsrejser

Leder du efter en billig rejse? Så tag et kig her!

Her ser du alle Århus Charters tilbudsrejser og restpladser. Det er stedet, hvor du har mulighed for at gøre en god handel!

På siden har vi samlet alle vores mange forskellige tilbud, så du har mulighed for frit at vælge mellem rejsedestination og rejsedato. Tilbudsrejser er et godt alternativ til den almindelige rejse, da der altid er penge at spare – ofte rigtig mange penge. 

Læs mere

Hvordan vælger jeg den rette tilbudsrejse?

Vores rejsetilbud er allerede sammensat af andre kunder, og datoen er derfor også fastsat. Når du skal finde den perfekte afbudsrejse, til dig og dine rejsepartnere, er det vigtigt, at du er fleksibel og åben overfor nye oplevelser.
Når du skal beslutte dig for, hvilken afbudsrejse du skal vælge, kan du gå flere veje for at nå godt i mål.

  • Gør som du plejer: 

Måske du har fundet et land, et område eller en helt specifik strand og hotel, som du rejser til hvert år? Eller måske bare en destination, som du gerne vil afsted til igen? Hvis det er tilfældet, så brug lidt tid på først at bestemme dig for, hvad der er det vigtigste på din rejsen. Er det hotellet, destinationen, prisen, rejsedatoen eller noget helt andet? Da rejsen er sammensat af en helt anden familie, vil du ikke altid både kunne få opfyldt den ønskede rejsedestination og dit yndlingshotel. Derfor er det en god idé først at gøre sig klart, hvad man ikke vil gå på kompromis med. 

  • Prøv noget nyt:

Er du mere fristet til at prøve noget helt nyt? Og er du åben overfor både nye rejsedestinationer og hoteller? Så kan du let spare mange penge på din tilbudsrejse og samtidig få mulighed for at opleve et helt nyt land. Start derfor din udvælgelsesproces med at sortere efter dit minimumskrav på rejsen, hvis du har et?
Et minimumskrav kan for eksempel være, at du vil rejse en bestemt dato, hvilket er tilfældet for mange. Hvis det er det, så start igen med at sortere i vores mange tilbudsrejser efter den dato, du gerne vil rejse afsted. Har du et andet krav, så tag udgangspunkt i det fra starten.

Generelt om Århus Charters tilbudsrejser

Generelt er det en rigtig god idé at være åben overfor nye ting, når du vil købe en tilbudsrejse, da den sjældent at strikket fuldstændig sammen efter dine ønsker og behov. Til gengæld får du en rejse til en rigtig god pris, som stadig har en lige så høj standard som alle vores normale rejser. Vores rejsetilbud er nemlig helt almindelige rejser, som andre gæster har afbestilt. Kvaliteten er derfor ikke mindre – det er prisen derimod.

Fandt du ikke det du ledte efter? Eller vil du gerne have mulighed for at sammensætte en rejse, som opfylder alle dine krav. Så tjek resten af vores hjemmeside, hvor vi tilbyder rejseoplevelser til konkurrencedygtige priser på alle vores almindelige rejser.

Klik på "Rejsemål" og se alle vores rejsemål!